ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Jefferson: «Η ομάδα έχει καλό ρυθμό»

Ο Johndre Jefferson μίλησε για τη θετική εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με το Λαύριο, ενώ αναφέρθηκε και για την ατομική του παρουσία, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ..

Αναλυτικά:

«Νιώθω πως μπήκαμε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι. Θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο μια καλύτερη εμφάνιση μετά την ήττα από τον Ήφαιστο και νομίζω πως σήμερα το πετύχαμε».

Για το ένα παιχνίδι την εβδομάδα και την ξεκούραση της ομάδας: «Έτσι νομίζω πως είναι. Όταν παίζαμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε για όλα τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση για τους αντιπάλους μας και σχεδιάζουμε πολύ καλύτερα το πλάνο μας. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ξεκούραση κι έτσι θα αποδίδουμε καλύτερα».

Σχετικά με τη δική του καλή εμφάνιση: «Νομίζω πως έκανα καλό παιχνίδι και θέλω να συνεχίσω έτσι. Γι' αυτό ευθύνονται κι οι συμπαίκτες μου που μου δίνουν ευκαιρίες για να σκοράρω πιο εύκολα. Η ομάδα έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και φαίνεται πως αυτό μας βοηθάει στο να βρίσκουμε πιο πολλές λύσεις επιθετικά».

Για το καλύτερο πρώτο ημίχρονο και τη διαφορά με το δεύτερο: «Είχαμε μεγάλο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο κι έτσι χαλαρώσαμε κι αυτό ήταν κάτι που μας το ανέφερε κι ο προπονητής. Θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Δεν συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο και μοιάζαμε σαν να μην είχαμε ενέργεια».

Αναφορικά με το αν προτιμούσε τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όπως είπα και πριν το καθένα έχει τα θετικά του. Με το ένα παιχνίδι προετοιμάζεσαι καλύτερα. Θεωρώ πως έπρεπε να είμαστε ακόμη στο Βasketball Champions League καθώς παίξαμε καλά με την ΑΕΚ αλλά όχι όσο μπορούσαμε. Δε νομίζω όμως πως υπάρχει καλύτερο σενάριο. Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε αποκλείσει την ΑΕΚ».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top