ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπαθεοδώρου: «Η ομάδα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου για την 19η αγωνιστική της betshop Basket League για τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι, αλλά και γενικότερα για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Γνωρίσαμε μια ήττα στο γήπεδο μας ενώ προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια και δεν μπορούσαμε ν' ακολουθήσουμε το ρυθμό. Θεωρώ πως είχαμε καλή εικόνα μετά το 15'. Στην άμυνα ελέγχαμε το παιχνίδι και στην επίθεση δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για εύκολα καλάθια. Στο τέλος χάσαμε με σουτ στο 1 δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε 1 ασίστ στο 3ο δεκάλεπτο: «Άμα σουτάρεις μόνος σου και δεν το βάζεις δεν μπορεί να έρθει ασίστ. Έτσι και στο ΟΑΚΑ. Μόνοι σουτάραμε και δεν τα βάζαμε».

Για το αν η ομάδα έμεινε χωρίς κίνητρο μετά τον αποκλεισμό: «Η ομάδα έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Δεν μπορεί να παίζει ένα χρόνο το ίδιο. Όταν ξεκινάς με 15 παίκτες και τώρα έχεις 10 είναι δύσκολο. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλει συνεχώς η ομάδα».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος να παρουσιαστεί η ομάδα χωρίς κίνητρο στη συνέχεια της σεζόν: «Θεωρώ πως ο κίνδυνος πέρασε για την ομάδα. Το τι αποθέματα έχει ο καθένας για να τελειώσει τη χρονιά δεν το ξέρω. Υπάρχει σημασία στις αντοχές αλλά και στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στον καθένα. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και φέραμε την ομάδα σ' ένα πολύ καλό σημείο. Με βάση τις συνθήκες που υπάρχουν πρέπει να φέρουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους σε κύπελλο κι Ευρώπη με τις συνθήκες να είναι κανονικές. Ακόμη και με αντικανονικές συνθήκες τα ελέγξαμε και φτάσαμε κοντά. Χθες ήμασταν 9 και προχθές 8. Όποιος βήξει μας ανησυχεί μήπως πάθει κάτι. Δεν είχαμε στόχο να πάρουμε το Ευρωπαϊκό ή το πρωτάθλημα. Είχαμε να παίξουμε 20 χρόνια σε τελικό και φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα».

Για τους προσωπικούς του στόχους στο υπόλοιπο: «Αυτό που θέλω δεν μπορώ να το πετύχω γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Θέλω να πάρω το πρωτάθλημα, θέλω να παίξουμε στους τελικούς, θέλω να διεκδικήσουμε την 3η θέση. Οι συνθήκες όμως καθορίζονται από τη διοίκηση της ομάδας. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο ταβάνι. Όταν δεν υπάρχουν δυνατότητες δεν μπορείς να κάνεις κάτι».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top