ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσαλμπούρης: «Σήμερα ήμουν εγώ, στα επόμενα μπορεί να είναι κάποιος άλλος»

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Άρη, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους, έχοντας 4/6 τρίποντα.  Ο σέντερ του ΠΑΟΚ μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την αλλαγή προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη είναι η σημαντική. Σήμερα έκανα εγώ την καλή εμφάνιση, στα επόμενα μπορεί να είναι καλός κάποιος άλλος. Όλοι έχουμε στο νου μας να κερδίσει η ομάδα. Αυτό βγήκε στο παρκέ σήμερα και εύχομαι αυτό να γίνει και στη συνέχεια».

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν είναι ότι ο ρόλος μου θα είναι ένας. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στο παρκέ. Ο κόουτς μου ζήτησε κάποια πράγματα και εκμεταλλεύτηκα ό,τι μου έδωσε ο Άρης».


Για την εικόνα στο δεύτερο μέρος και αν υπήρχε κάποιο άγχος: «Δε νομίζω ότι ήταν άγχος. Ο Άρης με τη ζώνη με τα τέσσερα γκαρντ, προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ίσως «παγώσαμε». Δε μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι, αλλά ταυτόχρονα δε δεχόμασταν κιόλας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για αυτό που άλλαξε σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Δε θεωρώ ότι ήμασταν κακοί και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν σαν να φοβόμασταν να νικήσουμε όμως.... Κάθε αλλαγή πεισμώνει τον παίκτη. Τον νέο προπονητή  οι περισσότεροι παίκτες δεν τον ξέρουν και όλοι θέλουν να δείξουν περισσότερα»

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top