Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα και η δράση του δε θα μπορούσε να περιορίζεται στις στενές γραμμές ενός γηπέδου. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως βασικό σκοπό να προσφέρει στην κοινωνία και να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να ακολουθήσει αυτό το δρόμο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι ετήσιες επισκέψεις στις παιδιατρικές κλινικές, στο Παιδικό χωριό SOS και στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα», είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε χαμόγελο στα παιδιά. Αυτές οι δράσεις γίνονται συχνά σε συνεργασία με τους επίσημους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ώστε να παιδιά να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πρότυπά τους.

Κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει στη συλλογή τροφίμων που διανέμονται στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες και στα κοινωνικά Παντοπωλεία της πόλης, μέσης της κοινής δράσης του συλλόγου «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με οδηγό την Ιστορία της ομάδας και ευθύνη απέναντι στους φιλάθλους μας θα στηρίζει πάντα τους ευάλωτους συμπολίτες μας, προωθώντας το αθλητικό πνεύμα και την κοινωνική αλληλεγγύη που διακατέχει τον Σύλλογο.

 


 
ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top