
Το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League διακόπηκε στη Γερμανία, με την ήττα από την Telekom Baskets Bonn με 94-77 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και ήταν πίσω στο σκορ καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά τη συγκλονιστική συμπαράσταση των εκατοντάδων φιλάθλων του που βρέθηκαν στην “Telekom Dome”.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ξεκίνησε ζεστός την αναμέτρηση πετυχαίνοντας 7 πόντους στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά οι Γερμανοί ήταν εύστοχοι από την περιφέρεια με 4/5 τρίποντα και πήραν διαφορά 10 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να μην βρίσκει λύσεις στην επίθεση και την Bonn να βρίσκει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Έτσι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο -15 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Phil Goss, αρχικά και τον Yanick Moreira στη συνέχεια να σηκώνουν το βάρος στην επίθεση και τη διαφορά να μειώνεται στους 5 (54-49) στο 25΄. Οι Γερμανοί, όμως, αντέδρασαν με ένα σερί 10-0 και τελικά έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +13 (69-56).
Το παιχνίδι χάθηκε οριστικά για τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, όταν έμεινε για περίπου 4 λεπτά χωρίς πόντο και επέτρεψε στην Bonn να ανεβάσει τη διαφορά στους 21 (77-56). Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και ο ΠΑΟΚ γνώρισε τελικά την ήττα με 94-77.
Τα δεκάλεπτα: 26-16, 46-31, 69-56, 94-77
Bonn: Reischel 7 (1), Subotic 22 (5), James 14 (1), Breunig 6, Mayo 10 (2), Webb 8 (1), Jasinski, Falkenstein, Moller, Di Leo 5 (1), Bartolo 13 (1), Bircevic 9 (1)
ΠΑΟΚ: Jones 10 (2), Μoreira 20, Χρυσικόπουλος 7, Σχίζας, Κόνιαρης 5 (1), Αθηναίου, Tepic 6 (2), Τσόχλας, Ζάρας 10 (2), Hatcher 10 (2), Garrett, Goss 9 (1)