ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τepic: «Έχουμε τη δυνατότητα ανατροπής αν παίξουμε καλύτερα»

O Milenko Tepic εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για τα Playoffs του Basketball Champions League.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους του, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση αν παίξει καλύτερα.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Στο ξεκίνημα του αγώνα, η ΑΕΚ είχε περισσότερη δύναμη και ενέργεια με συνέπεια να ανοίξει το παιχνίδι. Αυτό έγινε και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συνέβη λόγω του τρόπου με τον οποίον παίξαμε. Σ’ αυτό το διάστημα που η ΑΕΚ πήρε διαφορά, πέτυχε εύκολα καλάθια είτε με τρίποντα είτε στο ανοιχτό γήπεδο. Κι όταν δίνεις δικαιώματα, δημιουργείται μια διαφορά. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Κάθε φορά που επιστρέφαμε όμως στο παιχνίδι είτε κάναμε λάθη είτε δεν παίξαμε όμως καλή άμυνα κι εκεί τους δίναμε το πλεονέκτημα να βρουν εύκολους πόντους. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η διαφορά μάλλον είναι καλή με όλο το σεβασμό προς την ΑΕΚ. Σ’ αυτή τη διοργάνωση και με το ότι κρίνονται στη διαφορά των πόντων, νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα της ανατροπής αν παίξουμε καλύτερα»

Για το πώς έφτασε η διαφορά στους 24 πόντους: «Δε ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ίσως να λειτούργησε πιεστικά η έντονη παρουσία φιλάθλων. Μάλλον η ΑΕΚ το προσέγγισε καλύτερα κι αυτό που έγινε είναι ένα μάθημα για μας».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top