ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ και “Νοσοκόμα Στο Σπίτι” συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία «Νοσοκόμα Στο Σπίτι», η οποία συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ».

Παρουσίαση Εταιρείας   

Η εταιρεία Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι το πρώτο κέντρο παροχής ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν 26 χρόνια και εξυπηρετεί με πρωτοπορία και συνέπεια τους πελάτες της, κερδίζοντας συνεχώς την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η εταιρεία ξεκίνησε με ζήλο για να παρέχει το «δικαίωμα» και τη δυνατότητα στους πολίτες που έχουν ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση να απολαμβάνουν ποιοτικές ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες κατ’ οίκον. Η στρατηγική αυτή της εταιρείας την έκανε γρήγορα γνωστή και το όνομά της αποτελεί μέχρι και σήμερα συνώνυμο της ποιοτικής και οργανωμένης πρωτοβάθμιας ιατρονοσηλευτικής εξυπηρέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι νοσηλεύτριες της εταιρείας Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι πτυχιούχες νοσηλεύτριες 4ετούς φοίτησης με άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος, κατάλληλα εκπαιδευμένες για να παρέχουν με άρτιο – άριστο τρόπο την εξειδικευμένη παροχή των υπηρεσιών τους. Συνεπώς μπορούν επιτυχώς να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις του ευαίσθητου τομέα της υγείας σας.

Με την αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού, άρχισε να υλοποιείται και η καινοτόμα ιδέα του ιατρού στο σπίτι. Οι ιατροί της εταιρείας εκτελούν επισκέψεις κατ’ οίκον για πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και κατεύθυνση ασθενούς.

Η εταιρεία Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι σε συνεχή ανάπτυξη για τη σωστή εξυπηρέτηση και την οργανωμένη φροντίδα, ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της υγείας σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Με αίσθημα ευθύνης και συνεχείς καινοτομίες αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο της εξειδικευμένης παροχής ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον στην Ελλάδα.

Είναι πάντα στο πλευρό σας για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλεφώνημα! Από της 7:30 το πρωί έως της 12:00 το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top