ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Με σοβαρότητα και πειθαρχία στην επίθεση…»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της bestshop Basket League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Πρώτα από όλα να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή του στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τα αποτελέσματά του το τελευταίο δίμηνο και ο τρόπος που κατάφερε να προκριθεί, δείχνουν για μας και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού που έχουμε μπροστά μας. Αγωνιστικά υπάρχουν δύο θέματα που πρέπει να ελέγξουμε. Πρώτα από όλα το επιθετικό τους transition, που είναι μία καταπληκτική ομάδα σε αυτό το κομμάτι και ταυτόχρονα να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, πέντε εναντίον πέντε. Ο τρόπος που θα επιτεθούμε, η σοβαρότητα που θα δείξουμε και η πειθαρχία στην επίθεσή μας, θα είναι επίσης ένας καθοριστικός παράγοντας για να παραμείνουμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, ΑπόλλωνΤσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top