Από νωρίς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο PAOK Sports Arena κι έπιασε δουλειά, ο Massimo Cancellieri, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Κυριακής.
Ο κόουτς Cancellieri, είχε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας συναντήσεις με τους συνεργάτες του, τους οποίους γνώρισε από κοντά και ξεκίνησε πλέον η διαδικασία της δημιουργίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και ο καταρτισμός του προγράμματος της προετοιμασίας. Το απόγευμα ο Massimo Cancellieri παρακολούθησε και το πρόγραμμα των off season προπονήσεων που ξεκίνησαν στο PAOK Sports Arena, υπό την επίβλεψη των συνεργατών του, Παντελή Μπούτσκου και Μπάμπη Καραΐσκου.
Ο Ιταλός προπονητής που έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής (και τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης και ο μάνατζερ της ομάδας Μιχάλης Γιαννακίδης), θα παρουσιαστεί επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης (18/6 στις 13:00), σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.













































