banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το πρόγραμμα ενόψει ΠΑΟΚ mateco – Galatasaray EKMAS

Στο ρυθμό του πολύ σημαντικού αγώνα της Τετάρτης (20/12, 19:30) απέναντι στη Galatasaray EMKAS κινείται ο ΠΑΟΚ mateco, που ολοκληρώνει την παρουσία του στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League και θέλει να συνεχίσει στα Play-Ins με πλεονέκτημα έδρας. Με στόχο τη νίκη και τη 2η θέση, η ομάδα μας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena και με έμφαση στην τακτική.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται την Τρίτη με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17:00) στο PAOK Sports Arena. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στην καθιερωμένη media day, πριν από τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ mateco.

Η αποστολή της Galatasaray αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης (19/12), ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας (19:00) είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της τουρκικής ομάδας στο PAOK Sports Arena.

Διαιτητές του αγώνα της Τετάρτης είναι οι: Antonio Conte (Ισπανία), Gvidas Gevdilas (Λιθουανία) και Ivor Matejec (Τσεχία

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top