banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Love: «Οι μικρές λεπτομέρειες στο τέλος…»

Σε εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι, αναφέρθηκε ο Jermaine Love, μιλώντας για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Λαύριο.

«Δεν ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θα θέλαμε το παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να βγάλουμε ένταση στην πορεία του αγώνα κι επειδή, κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, νομίζω ότι αυτή την φορά παίξαμε καλύτερα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι ως το τέλος», σχολίασε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα… «νομίζω ότι μικρές λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση, δεν πήραμε μερικά ριμπάουντ που θα θέλαμε, όπως επίσης και δύο δικά μου φάουλ που τους έδωσαν τα δυνατότητα να πάνε για μία ακόμη φορά στις βολές. Όταν κάνεις τέτοια λάθη με μία ομάδα που έχει αυτό το μομέντουμ θα έχεις πρόβλημα».

Αναφερόμενος στη συνέχεια, ο Jermaine Love τόνισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα, να γίνουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση και να έχουμε εκείνη την νοοτροπία που χρειάζεται για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top