banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Η νίκη πιστώνεται ολοκληρωτικά στους παίκτες»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας ήταν ο Άρης Λυκογιάννης και το εξέφρασε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή με 79 –72  για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.  

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη σημερινή νίκη στους παίκτες. Το πιστώνονται ολοκληρωτικά. Είμαι ικανοποιημένος. Προετοιμαστήκαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Φαινόταν μετά το παιχνίδι με το Μεσολόγγι από τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες, στην προβολή ενός σκληρού και στα όρια του προσβλητικού βίντεο που κάναμε για να τους δείξουμε τα λάθη τους σε εκείνο το ματς. Δουλέψαμε όμως πολύ, εφαρμόσαμε όσα είπαμε. Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά σουτάραμε με καλά ποσοστά στα τρίποντα και βγάλαμε ωραίες φάσεις. Δε χάσαμε το μυαλό μας και 3 ή 4 φορές, χτίσαμε σερί διαφοράς. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια ένα πολύ ικανό αντίπαλο, με πλούσιο ρόστερ και αρκετά μεγάλες προσωπικότητες. Ακολουθεί μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για να χαλαρώσουμε», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ανέφερε…

  

Για την καλή εικόνα στην τέταρτη περίοδο: «Ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, παρά τις μικρές παραφωνίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε την πληροφορία που δώσαμε στα παιδιά. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τον Καββαδά, κρατήσαμε τους αντιπάλους μπροστά μας. Ο Hanlan μας δυσκόλεψε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο αυτό το αλλάξαμε. Ο Konate έκανε ένα πολύ συγκεντρωμένο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι παίζει κυρίως με το ένστικτο. Γενικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος». 

Για το πλάνο της ομάδας στην άμυνα: «Ο Ηρακλής έχει βαθύ ρόστερ και μεγάλες προσωπικότητες, αλλά φέτος δεν σουτάρει με καλά ποσοστά. Θέλαμε να τους κλείσουμε την δίοδο στο καλάθι, όπου έχουν τον Καββαδά και τον Τσαϊρέλη. Ρισκάραμε να αφήσουμε τον καινούριο παίκτη των αντιπάλων, καθώς είναι δύσκολο για έναν νέο παίκτη να μπει και να προσφέρει. Νομίζω ότι το υποστηρίξαμε αρκετά καλά». 

Για το βίντεο μετά τον αγώνα με το Μεσολόγγι: «Η εμφάνιση μας ήταν προσβλητική. Είδαμε στο βίντεο παίκτες να κοιτούν περισσότερο την επίθεση παρά την άμυνα.  Ειπώθηκαν πράγματα για να δούμε αν θα κέντριζαν και το «εγώ» των παικτών, και πιστεύω ότι το καταφέραμε».

Για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λαύριο: «Παίζουμε με δύο διαφορετικές ομάδες. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και εμπειρία, ενώ το Λαύριο είναι εξαιρετικά φορμαρισμένο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν must-win, οπότε υπήρχε πίεση. Καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα το απολαύσουμε και από αύριο θα ασχοληθούμε με την ΑΕΚ».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top