ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κώστας Μέξας: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας»

Από την εξέλιξη και μόνο του σημερινού φιλικού, είναι κατανοητό ότι είναι πολλά τα συμπεράσματα για τον Κώστα Μέξα. Θετικά και αρνητικά, όπως ακριβώς σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να πάρει ρυθμό ο Herndon και να αντέξει και ο Love παραπάνω, γιατί την Τετάρτη έπαιξε λίγο. Στόχος μας ήταν να δοκιμάσουμε και ορισμένα σχήματα που έχουμε δουλέψει», είπε αρχικά ο Κώστας Μέξας και πρόσθεσε: «Κρατάμε το πολύ κακό ξεκίνημα και στις δύο πλευρές του παρκέ και φυσικά την αντίδραση που έβγαλε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ομάδα. Και ότι έγινε στο τέλος, όπου παρά την καλή μας άμυνα, δεχθήκαμε δύο τυχερά τρίποντα, αλλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ακόμη κι εκεί η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα ήταν σημαντική. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να αλλάξουμε λίγο νοοτροπία σε ορισμένα θέματα γιατί από τα επόμενο Σάββατο που ξεκινά τα πρωτάθλημα, καμία χαλάρωση και καμία έλλειψη συγκέντρωσης δεν μπορεί να συγχωρεθεί».

Στη Λάρισα και δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Καρακούσης, Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top