ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαραλαμπίδης: «Με τον τρόπο που παίξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν αξίζαμε τη νίκη»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε τη νίκη λόγω της εικόνας του στην τελευταία περίοδο.

Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και τη διαφορά στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια.

«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη σημερινή νίκη. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι δεν μας άξιζε να κερδίσουμε. Τα 7 λάθη που κάναμε στην τέταρτη περίοδο, τα οποία ήταν παιδαριώδη, θεωρώ ότι ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν παίξαμε τακτικά με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαφορά 6 πόντων. Στο τέλος, όμως, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε το σκορ, ούτε τα συναισθήματά μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της και συνήθως δεν παίζει καλά στα τελευταία δεκάλεπτα των εκτός έδρας αγώνων: «Αυτή η ομάδα έχει μια ευχή και μια κατάρα, που είναι να παίζει με τον ενθουσιασμό της και να παίζει και με την απογοήτευσή της. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που παίζουμε. Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε. Η διαφορά της εικόνας της ομάδας με τον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας είναι χαοτική και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top