ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαρικόπουλος: «Επιβάλαμε τους κανόνες μας»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Zaragoza για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

«Δεν ήταν μια εύκολη νίκη για μας. Αυτή η νίκη ήρθε εξαιτίας της άμυνας και της ενέργειας μας, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν μικρότερα τα διαστήματα που είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και επιβάλαμε από νωρίς τους κανόνες μας».

Για τη διαφορά απόδοσης της ομάδας στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και νομίζω στο τελευταίο παιχνίδι, με το Περιστέρι, το «νεκρό» διάστημα που είχαμε μας από τα τέλη της τρίτης περιόδου, μέχρι τα μέσα της τέταρτης, μας κόστισε. Στο τέλος μειώσαμε και βγάλαμε ενέργεια. Από εκεί και πέρα χρειάζεται χρόνος και προπόνηση αλλά έτσι όπως είναι τα παιχνίδια αυτό δεν υπάρχει. Οπότε οφείλουμε να το βρούμε με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου».

Για τα χαρακτηριστικά των αντίπαλων ψηλών: «Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω αυτό που ζητάει η ομάδα από μένα ανεξάρτητα από το ποιον αντιμετωπίσω».

Για τα σημεία που έχει βελτιώσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πρέπει να προσαρμοζόμαστε στον εκάστοτε αντίπαλο. Για μένα και με τη JDA Dijon παίξαμε καλά, παρά το γεγονός ότι χάσαμε. Ήταν το πρώτο βήμα για να πιστέψουμε σε εμάς. Νομίζω ότι πλέον έχουμε περισσότερες αρχές και στην άμυνα και στην επίθεση, υπάρχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, τα περισσότερα παιδιά κάνουν πλέον περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο που ακολουθεί: «Το Ρέθυμνο παίζει πολύ καλά, έχει από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και νίκησε στην έδρα του ομάδες όπως ο Προμηθέας και η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη και να επιβάλουμε τους κανόνες που θέλουμε στο γήπεδό μας».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top