banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Ευχαριστημένος για τη παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και για τη συμμετοχή του 17χρονου Απόστολου Ρούμογλου, δήλωσε ο coach Λυκογιάννης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παρά το δυνατό μας ξεκίνημα νομίζω ότι η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που πρέπει. Ενδεχομένως παίξαμε με μεγαλύτερο σεβασμό και φόβο από ότι θα έπρεπε. Έτσι ο Παναθηναϊκός δημιούργησε από την αρχή μεγάλες διαφορές. Είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε με μεγαλύτερη ενέργεια, νομίζω τα καταφέραμε και μειώσαμε αρκετά τη διαφορά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με το Μεσολόγγι και αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στη συνέχεια ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε…

Στο τι έμαθε η ομάδα από αυτό το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε χωρίς ενέργεια, δεν ξέρω αν ήταν από σεβασμό ή από φόβο αλλά η εικόνα μας έτσι έδειχνε. Από το δεύτερο ημίχρονο μάθαμε ότι πρέπει να ξεκινάς από την άμυνα, να παίρνεις ενέργεια από εκεί για την επίθεσηΣ».

Στη συμμετοχή του Απόστολου Ρούμογλου: «Είπαμε ότι πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του. Φέτος είναι μία μεταβατική σεζόν γιατί δίνει πανελλήνιες, είναι πολύ καλός μαθητής και λείπει σε αρκετές προπονήσεις, όμως είναι ένα παιδί με το οποίο θέλουμε να ασχοληθούμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Odet Kattash, μίλησε και για το παιχνίδι, αλλά και για την επιστροφή του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά από 21 χρόνια και τις αναμνήσεις που επέστρεψαν από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα… «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Μου άρεσε ο τρόπος που οι παίκτες μου προσέγγισαν το παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν πολύ καλοί. Η άμυνα μας σταμάτησε το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτό μας έδωσε την άνεση να πάρουμε διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε κάποια άστοχα σουτ και που επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά, όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Είναι αλήθεια ότι αισθάνθηκε λίγο περίεργα όταν πάτησα και πάλι σε αυτό το γήπεδο. Θυμάμαι ότι ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό Final 4 τότε, ειδικά ο τελικός απέναντι στη Maccabi, με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top