ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κώστας Μέξας για Μαργαρίτη, Griffin και Παπαντωνίου

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έκανε την αρχή, ο Malcolm Griffin και ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν οι επόμενες δύο κινήσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, που αρχίζει σιγά σιγά να σχηματίζεται. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας μίλησε για τις πρώτες κινήσεις της ομάδας και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτές τις επιλογές…

Για την παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Είναι πολύ σημαντικό, σε αυτή τη νέα σελίδα που ανοίγει για τον ΠΑΟΚ, να είναι ο αρχηγός αυτός που δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα. Αντιλαμβανόμενος ο ίδιος τις γενικότερες συνθήκες που υπάρχουν πλέον, αλλά και εμείς με δεδομένο ότι ήταν η προτεραιότητά μας η παραμονή του, είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που καταφέραμε να το πετύχουμε και να συνεχίσει ο Βαγγέλης να είναι στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια του, εντός κι εκτός παρκέ θα βοηθήσει την ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες. Ο Βαγγέλης είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, Θα έχει μεγάλη ευθύνη και στα αποδυτήρια, γιατί είμαστε νέα ομάδα, οπότε θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η εμπειρία και η προσωπικότητά του και φυσικά και η ικανότητά του στο παρκέ».

Για την επιλογή του Malcolm Griffin: «Ο Malcolm έχει ποιότητα και γνωρίζει καλά το πρωτάθλημά μας. Πιστεύουμε στις ικανότητές του και στο κίνητρό του, εφόσον θέλει να κάνει ένα restart. Ο ρόλος του θα είναι λίγο διαφορετικός σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του. Θέλουμε να έχει περισσότερο τη μπάλα στα χέρια του και να παίρνει αποφάσεις, κάτι που είναι σημαντικό και για εμάς, αλλά και για αυτόν. Πιστεύουμε ότι ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε, θα μας βοηθήσει ώστε να είναι καλή χρονιά για όλους μας. Η ικανότητα που έχει στο transition, το ότι μπορεί και παίζει με ένταση και στις δύο πλευρές του παρκέ, είναι δυνατός πνευματικά και γνωρίζει καλά τη λίγκα, είναι τα στοιχεία που μας οδήγησαν στην επιλογή του».

Για το Νώντα Παπαντωνίου: «Θεωρούμε ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια πήγε πολύ καλά και νομίζω ότι είναι έτοιμος για να πάρει έναν παραπάνω ρόλο στο επόμενο επίπεδο. Έχει πολύ μεγάλο κίνητρο, ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε κι αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να έρθουν στην ομάδα παιδιά με μεγάλο κίνητρο. Η ικανότητά του και στις δύο πλευρές του παρκέ θα μας βοηθήσει να κάνουμε μία ομάδα όπως την έχουμε στο μυαλό μας, που είναι σκληρή στην άμυνα και με ποιότητα στην επίθεση. Με την εμπειρία του, το κίνητρο που έχει και την ικανότητά του πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ, ώστε μαζί με τον Malcolm να παίξουμε αυτό που θέλουμε».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top