banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τη σεζόν 2022-23

Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που πρόκειται να καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ mateco για τη σεζόν 2022-23 σε Basket League και Basketball Champions League, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό αίτημα μέχρι και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχουν απαραίτητα (μαζί με μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας), τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Αριθμός ταυτότητας ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ ή άλλης δημοσιογραφικής ένωσης:

Τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας:

Η είσοδος των εκπροσώπων των ΜΜΕ στα δημοσιογραφικά θεωρεία του PAOK Sports Arena για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα γίνεται μόνο με τις διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που είναι μέλη των αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους για την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά για να έχουν εξασφαλισμένη θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία του PAOK Sports Arena, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα ή να αποκτήσουν την διαπίστευση της περιόδου 2022-23.

*Τα αιτήματα που θα αποστέλλονται μετά την προθεσμία υποβολής δεν θα γίνονται δεκτά.

*Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top