ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φλεβαράκης: «Σήμερα έγιναν πράγματα που δεν τιμούν το μπάσκετ»

Στα παράπονα που είχε από την γραμματεία, αλλά και από άλλους παράγοντες του αγώνα στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ακόμα για τη διαφορετική εικόνα της ομάδας του από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη:

«Θα είμαι πολύ σύντομος γιατί έτσι πρέπει σήμερα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι στο dna τους έχουν καρδιά και πάθος. Συγχαρητήρια στον Σούλη Μαρκόπουλο και στον Άρη και με όλο τον σεβασμό θα πω ότι έγιναν πολλά πράγματα σήμερα στη γραμματεία και στο παιχνίδι, που δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ.

Παρόλα αυτά θα πω συγχαρητήρια γιατί αυτά δεν έχουν σχέση με την προσπάθεια του Άρη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και εύχομαι να περάσουμε και οι δύο ομάδες τον σκόπελο και να μπούμε στη σωστή κατεύθυνση. Εμείς συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος θα είμαστε δικαιωμένοι».

Για τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Οσοι έχουν την εμπειρία ξέρουν ότι τα καλύτερα πρωταθλήματα έγιναν όταν οι τρεις της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ καλοί. Θέλω να πω ότι είναι τρεις ομάδες σημαντικές για το Πρωτάθλημα με αγάπη για το μπάσκετ. Και οι τρεις έχουν στερηθεί τις επιτυχίες. Πρέπει να χτίσουν πάνω στο υλικό και να συνεχίσουν να παλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες. Τα οπαδικά τα βλέπω διαφορετικά. Πρέπει και οι τρεις να είναι ενωμένοι».

Για την βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ειπώθηκαν αρκετά στα αποδυτήρια, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο τι θα πεις αλλά πόσα θα δεις στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έπρεπε να βάλει ταχύτητα αλλά και το σώμα της στις μονομαχίες. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε και το γιατί δεν κερδίσαμε είναι άλλο θέμα. Μόνο τον Βαγγέλη Μαργαρίτη είχαμε στους ψηλούς ο οποίος παίζει μάλιστα και με πρόβλημα τραυματισμού».

Για το πρόβλημα στον κλιματισμό του γηπέδου: «Δεν θα αναφερθώ στις συνθήκες του αγώνα και στη ζέστη. Δεν νομίζω  ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πιο πολύ μιλάω για πράγματα που έγιναν στη γραμματεία. Η ζέστη ήταν πρόβλημα και για τις δύο ομάδες. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Προτιμώ να παίζω με γεμάτο γήπεδο αλλά ακόμα καλύτερο είναι το 50-50 σε κόσμο».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top