ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φλεβαράκης: «Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά»

Με μια προπόνηση τακτικής, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του “PAOK Sports Arena”, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 5η αγωνιστική της EKO Basket League (26/10, 15:45).

Στον έτσι κι αλλιώς ελάχιστο χρόνο που είχε ο ΠΑΟΚ για την προετοιμασία μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία, προστέθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ουσιαστικά δε λύθηκαν και κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα εκτός προπονήσεων, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο δεξί του γόνατο και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο JeQuan Lewis συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, χωρίς να ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις που νιώθει στο αχίλλειο.

Ο Σταύρος Σχίζας συμμετείχε για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα στον κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να είναι στο 100% λόγω της απουσίας του από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Οι τρεις παίκτες συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία πέταξε για τη Ρόδο στις 14:00 και αποτελείται από τους:

JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος, Zane Knowles.

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό, τονίζοντας ότι η ενέργεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης και ότι παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη:

«Διανύουμε μία εβδομάδα, στην οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα  τραυματισμών. Η προετοιμασία μας, πάντως, πήγε όσο καλύτερα μπορούσε και παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει μιας σπουδαίας σημασίας νίκη, η οποία θα έχει διπλή αξία αν έρθει μακριά από την έδρα μας.

Ο Κολοσσός είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ ικανούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Το πρώτο που χρειάζεται είναι να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά και αυτό νομίζω ότι είναι το κλειδί για εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά σε καλή μέρα και με ενέργεια.

Ο Κολοσσός θέλει μεγάλη προσοχή. Έχει κάποιους παίκτες, όπως ο Tyrone Brazelton και ο Donovan Jackson, οι οποίοι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Επίσης, έχει κάποιους εξαιρετικούς σουτέρ, όπως ο Mike Bruesewitz και ο Νικ Παύλος. Το θέμα της ενέργειάς μας είναι σημαντικό για να ανταπεξέλθουμε και στην άμυνα, γιατί ο Κολοσσός παίζει πολύ επιθετική άμυνα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top