ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Για πρώτη φορά όλοι μαζί και με γενέθλια έκπληξη…

Η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τα είχε όλα. Πληρότητα για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, απαιτητικό πρόγραμμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και τούρτα γενεθλίων στο τέλος…

Ο Κώστας Φλεβαράκης για πρώτη φορά, σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, τρεις μόλις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Με τον Best ωστόσο να έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες νωρίτερα και τους ξένους παίκτες να προστίθενται καθημερινά στο πρόγραμμα της ομάδας, χρειάζονται μερικές ημέρες ακόμη για την πρώτη προπόνηση με πληρότητα στο 100%.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής και μπάσκετ και ολοκληρώθηκε με απαιτητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Βασιλείου.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μία έκπληξη για τον JeQuan Lewis που έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο Αμερικανός δέχθηκε τις ευχές από όλη την ομάδα, έσβησε τα κεράκια που υπήρχαν στην τούρτα έκπληξη της ομάδας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται χωρίς ρεπό και με προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στο PAOK Sports Arena

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top