ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Θεσσαλονίκη και ο Antwaine Wiggins

Το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, φανέρωσε και τον βαθμό της ικανοποίησής του για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Antwaine Wiggins έφτασε στη Θεσσαλονίκη απόψε και λίγο μετά τις 20:30, μαζί με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Έδειχνε ικανοποιημένος και το είπε και στις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας με ενθουσιασμό για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος. Δεν έχω παίξει σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι κι εγώ μέρος αυτής της ιστορίας, όπως επίσης κι από το γεγονός ότι θα είμαι σε μία πολύ όμορφη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη», δήλωσε λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Antwaine Wiggins κι αφού προσκάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ… «να είναι έτοιμοι για μία σπουδαία σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται κι αυτό που θέλω να τους πω είναι ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ», αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League: «Είναι πολύ σημαντικό που θα συμμετέχουμε σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαία ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μακάρι να την συνεχίσουμε κι εμείς».

Αναφερόμενος στο μικρό χρονικό διάστημα που έχει η ομάδα μπροστά της μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ο Antwaine Wiggins τόνισε: «Ακόμη κι αν έπρεπε να παίξουμε σήμερα ή αύριο θα είμαι έτοιμος. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω, είτε αυτό πρόκειται να γίνει σήμερα, είτε σε τρεις εβδομάδες. Νομίζω ότι με σκληρή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top