ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε φιλανθρωπικό αγώνα για το Άσυλο του Παιδιού

Η συμμετοχή σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα έχει πάντα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά και ιδιαίτερη σημασία. Όπως ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (3/5), στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, όπου μία μεγάλη αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, με στελέχη τόσο της σημερινής ομάδας, όσο και παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, συμμετείχαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Ασύλου του Παιδιού, το οποίο φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Και η επιλογή του χώρου διεξαγωγής του αγώνα, είχε τον δικό της ξεχωριστό και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς η ΧΑΝΘ, γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια μπάσκετ. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος ήταν από την μία ομάδα πλευρά, με την ομάδα της Δύσης, και ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης από την άλλη, με την ομάδα της Ανατολής, ενώ αντίπαλοι ήταν για ένα παιχνίδι, ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Κώστας Χαραλαμπίδης με τον φυσιοθεραπευτή Μανώλη Σουανίδη.

Η συμμετοχή της οικογένειας του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη, καθώς στον αγώνα συμμετείχαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Θανάσης Κουματσιώτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Δημήτρης Καλπάκης, Γιώργος Μασλαρινός, Θόδωρος Αστεριάδης κ.α…

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top